Bulza e sigur: „Continuăm în Liga a III-a, cred că nu vom mai repeta greșelile din acest campionat”

0
157

Cermeiul a încheiat așa cum
și-a dorit primul său an fotbalistic în Liga a III-a. Victoria contra celor de la Unirea Alba Iulia a făcut din echipa din Țara Sămădăilor a opta forță a campionatului, peste toți „sateliții” din seria a IV-a sau grupări cu state mai vechi în eșalonul trei, ca Becicherec sau Giarmata. „Acum patru etape, după prima victorie cu noii antrenori, am anticipat că vom termina pe locul 8. Cred că nu m-a crezut nimeni de la echipă și din jurul ei, dar iată că am reușit”, a subliniat Petre Bulza.
Întrebat care a fost diferența dintre sezonul trecut și cel ce stă să se încheie, președintele „alb-roșiilor” a adăugat: „A fost mai greu să lucrăm cu oamenii noștri. În campionatul județean aproape am defilat, nu am avut niciun fel de probleme, dar și în acesta, în ciuda tuturor greutăților, a pro­blemelor pe care le-am avut, fotbaliștii s-au dăruit în marea parte a meciurilor și, poate, doar neșansa a făcut să nu avem o clasare și mai bună la final”.
Ce urmează pentru Gloria Lunca Teuz? „Săptămâna viitoare, vom bate în cui banca tehnică pentru la anul. Ne dorim continuitate, vom sta la aceeași masă, sper să ne înțelegem. Nu ne dăm bătuți, împreună cu domnul primar Vesa și cu ceilalți susținători vom continua în Liga a III-a și cred că nu vom mai repeta greșelile din acest campionat”, a mai punctat Bulza.
Chiar zilele trecute, în sala de amintiri a clubului, a apărut un tricou de proaspăt campion al României. Tatăl lui Florin Purece, fotbalist la AS Cermei în anii ’80, a trecut în cele veșnice înainte de a-și vedea băiatul ridicând trofeul suprem deasupra capului. În memoria părintelui, Florin a dăruit un tricou de campion cu autograf clubului de suflet, din zona natală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.