bulzanAșteptarea a luat sfârșit pentru Ovidiu Bulzan. Talentatul mijlocaș a ratat startul sezonului din pricina unei accidentări, astfel că și-a făcut debutul pentru formația locală în Liga a II-a de abia în ultimele minute ale confruntării cu ACS Poli. „Chiar dacă am mai evoluat în acest eșalon la 17 ani, la Lupeni, e o senzație unică să îmbraci chiar tricoul echipei orașului natal în Liga a II-a. Dacă eram sănătos, cu siguranță acest debut venea mai repede, dar e bine că mi-am revenit acum. Eu zic că am intrat destul de bine în jocul cu Poli, dorința mea era să demonstrez că se poate conta pe mine și pe mai departe. Sunt la 70% din potențialul fizic, sper să mai recuperez odată cu fiecare antrenament”, spune fotbalistul.
Vorbind despre confruntarea cu Poli, Bulzan a considerat că: „I-am dominat teritorial tot meciul, dar experiența lor superioară și-a spus cuvântul. Am pierdut trei puncte, dar nu vom avea probleme cu retrogradare. Avem echipă doar că nu ne regăsim acum, nu concretizăm prin goluri jocul bun”.
„Șoimii” au încheiat confruntarea cu echipa de pe Bega cu doi fotbaliști născuți chiar în orașul din Podgorie. „Atât prentru mine, cât și pentru Pantea, e o satisfacție în plus, dar să nu uităm că etapa viitoare întâlnim celălalt pîncotan din Liga a II-a. Chiar dacă intră și el rar în teren pentru Mioveni, Dragoș Dragalina rămâne unul dintre fotbaliștii cu care orașul nostru se mândrește. Cel puțin eu aștept cu mare nerăbdare acest duel”, a mai punctat mij­locașul de 24 de ani.

Recomandările redacției