Bun venit pe podium! Universitatea Cluj – Șoimii Pâncota 0-1 (0-0)

0
322

pincota„Șoimii” zboară lin în prezenta ediție a ligii secunde, aterizând după victoria de ieri, de pe „Cluj Arena” pe poziția a treia a clasamentului. Contra „grădiniței” Universității, pâncotanii au știut ce au vrut încă de la început, au controlat tactic meciul și în final au profitat de lipsa de experiență a gazdelor.
Danci l-a avertizat pe Niczuly încă din minutul 5, care apoi a fost mai rapid în fața lui Oprea și a reținut balonul. Nici Alin Pavel nu a pus destulă forță în șutul său de la distanță, pentru ca în minutul 27 să apară și prima oportunitate a gazdelor. Greu a tras din zonă centrală, dar peste vinclul porții. Zece minute mai târziu, Schieb a primit un balon în 15 metri, dar a tras tare peste poartă. Irimia a avut pentru prima oară treabă la finalizarea lui Greu, în timp ce șutul lui Calcan în diagonală a trecut pe lângă colțul lung.
Debutul actului secund a fost echilibrat, cu o singură minge rezolvată de Irimia în fața lui Schieb. În minutul 63, Pâncota a profitat la maxim de o eroare a gazdelor. Crișan a trimis slab cu capul o minge acasă, Pirtea a fost rapid, a interceptat balonul și l-a lobat pe Niczuly din 15 metri: 0-1.  Gazdele au reacționat doar prin „capul” lui Cordoș pe lângă poartă, în timp ce „șoimii” puteau face 0-2, dacă șutul lui Pascariu de la 16 metri nu ar fost deviat, iar lobul lui Leucuța nu s-ar fi dus puțin peste transversală. Ultimul fluier a consfințit al doilea succes extern al Pîncotei, după cel de la Tărlungeni.
Formații:
„U” Cluj: Niczuly – Dulap, R. Crişan, Cordoş, Hâmpea – Cîndea, L. Kovacs (35 Boboc), Calcan, P. Popescu (66 Cocină) – Schieb, Greu (79 Butean). Antrenor: Marius Popescu
Şoimii: Cr. Irimia – D. Dan,  Pascariu, Dubeştean, Siminic – A. Pavel, Issa – Fl. Oprea (89 Fuchs), Cr. Danci (90+2 Cuedan), Pirtea – A. Mihai (77 Leucuța). Antrenor: Ionuţ Popa
Arbitri: Cristian Codrea – Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (toţi din Baia Mare).
Observatori FRF: Dan Jiga (Bistrița) și Petropulos (Alba Iulia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.