La începutul lunii lui Mărțișor, vârstnicii care sunt membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Arad sunt invitați la un eveniment mai aparte. Este vorba de organizarea unei întâlniri de divertisment închinată… Primăverii și anume „Balul Mărțișorului“. Cu această ocazie, vârstnicii care doresc să mai… iasă puțin în lume pot petrece câteva ore de socializare, după cum ne-a precizat președinta CARP, economista Lidia Dan.
„Balul Mărțișorului va fi organizat în data de 3 martie, de la ora 17 și va fi găzduit de fosta Sală Bingo din vecinătatea Stației CFR. În program va fi: un interval de socializare, un mic concert coral dar și muzică dansantă, care, alături de meniul ce va fi servit, vor fi adaptate vârstei participan­ților, firește. Doritorii trebuie să achite o minimă participare (de 30 de lei), înscrierile făcându-se în intervalul 25-26 februarie. Balul Mărțișorului este una dintr-o serie de astfel de acțiuni menite a creea o mai bună și optimistă atmosferă printre membrii noștri“, a precizat  pre­ședinta CARP.
După cum se știe, de zeci de ani CARP Arad – ce are acum în jurul a 17.000 de membri, duce o politică de sprijin și întrajutorare a pensionarilor arădeni înscriși, fiecare an în care Casa poate acorda diverse ajutoare – inițiate după cerințele vârstei a treia, fiind considerat un câștig.
(F.B.)

Recomandările redacției