Când eşti un mare star şi ai zeci de milioane de dolari în conturi, nu e greu să-ţi găseşti iubită mult mai tânără. Campion este Al Pacino, care şi-a „tras” o parteneră care are jumătate din vârsta lui, scrie Click.ro.
La 78 de ani, actorul Al Pacino s-a cuplat cu Meital Dohan, care are exact jumătate din vârsta lui. Israelianca, de 39 de ani, este cântăreaţă şi actriţă, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul „Weeds”. Se văd de anul trecut şi sunt foarte fericiţi împreună. Meital l-a ajutat pe starul cu averea de 165 de milioane de dolari să treacă peste despărţirea de marea lui iubire, actriţa Lucila Sola, de 42 de ani.
Mel Gibson (63 ani), care are o avere de 425 de milioane de dolari, este cuplat cu Rosalind Ross, de 28 de ani. Starul are o re­la­ţie cu această fostă campioană de hipism din 2014. Rosalind i-a născut şi un băieţel care împlineşte 2 ani la 20 ianuarie.
Regizorul şi actorul Woody Allen, de 83 de ani, este căsătorit din 1997 cu Soon-Yi Previn, de 48 de ani. Actuala sa soţie a fost fiica adoptivă a starului. Woody Allen o adoptase pe aceasta împreună cu fosta lui soţie, Mia Farrow, în 1978. În anul 1992, Farrow a găsit poze în pielea goală ale fii­cei adoptive în casa soţului. Allen, care are astăzi averea de 80 de milioane de dolari, a divorţat de ea şi s-a însurat cu Soon-Yi.
Actorul Richard Gere (69 de ani) s-a însurat anul trecut cu frumoasa Alejandra Silva, de 35 de ani. Cea de-a treia soţie a starului este o femeie de afaceri spaniolă. Alejandra îl va face tătic pe actorul care are o avere de 120 de mili­oane de dolari.
Actorul Antonio Banderas (58 de ani) e fericit alături de iubita sa, Nicole Kimpel, de doar 37 de ani. Bancheriţa olandeză, care l-a făcut să divorţeze de actriţa Melanie Griffith, după 19 ani de căsnicie, trăieşte împreună cu starul, care are averea de 45 de milioane de dolari, într-o casă din Londra.

Recomandările redacției