diego_maradonaNu mai este un fotbalist celebru de ceva vreme, nici măcar un antrenor de succes, dar iată că reuşeşte să cucerească tinerele, ceva de speriat. Şi chiar se pregăteşte să devină din nou tată, spun gurile rele.

Diego Maradona nu a putut lipsi de la aniversarea a 23 de primăveri care au trecut peste logodnica sa. Aşa că a luat avionul şi s-a grăbit spre Buenos Aires, să o serbeze cum se cuvine pe Rocío Oliva. Asta în ciuda faptului că fostul mare fotbalist nu este cel mai grijuliu om de pe pământ.

Ar exista totuşi un motiv pentru comportamentul fostului „El Pibe de Oro”: iubita sa, cu aproape trei decenii mai tânără, îi pregăteşte o bucurie imensă. Ar fi însărcinată. Semn că nu au pierdut deloc timpul, dar şi că blonda ştie exact ce vrea. Cei doi nu sunt de multă vreme împreună, iar vestea apare la cinci luni după ce fosta parteneră de viaţă a sportivului, Veronica Ojeda, a adus pe lume un băiat, Diego Fernando.

Maradona mai are două fete din căsnicia cu Claudia Villafañe, singura soţie oficială de până acum, şi un fiu, Diego Sinagra, acum jucător de fotbal, rol al aventurii cu o tânără din Napoli. În plus, el este bunic încă din 2009. Dar asta nu-l împiedică să-şi mărească numărul urmaşilor. Ce-i drept, când ai o iubită ca Rocio, este greu să te abţii.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției