Bunuri de zeci de mii de euro, confiscate la Nădlac

0
302
frontiera
Bunurile confiscate vor ajunge la proprietarii de drept

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat un cetăţean român care intenţiona să introducă în ţară 19 biciclete şi 3 orgi electronice, suspecte a fi furate din Germania.

Marian  R., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Galaţi, s-a prezentat la intrarea în țară conducând o autoutilitară marca „Ford Transit”, înmatriculată în Romania.

La controlul specific efectuat, s-a descoperit în compartimentul marfă al autoutilitarei un număr de 19 biciclete de diferite marci (Haibike, Sinus, Simplo, Bergamont, Ghost, etc) şi 3 instrumente muzicale (orgi electronice) marca Yamaha  pentru care şoferul  nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Din verificări a rezultat faptul că bunurile în cauză sunt declarate furate din Germania în data 11.01.2015, bărbatul declarând că transporta  bicicletele şi orgile din Germania, de la o cunoştinţă pentru o altă cunoştinţă din România şi nu ştia că acestea sunt declarate furate.

Bunurile, în valoare totală de 47.000 de euro, au fost reţinute în vederea confiscării, iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tăinuire la furt. „Aceste bunuri se află în custodia noastră, în camera de corpuri delicte. Cel mai probabil, vorajunge la proprietarul lor de drept. Momentan, așteptăm o soluție în acest dosar și ne vom conforma deciziilor judecătorilor, ne-a declarat agent șef adjunct Adelina Limban, purtător de cuvânt la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.