Burlă are piciorul imobilizat și ratează cantonamentul de la Moneasa, antrenorii utiști au renunțat la Dumbrăvean

0
255

Pentru utiști, a două săptămână de pregătire de iarnă a început tare, cu două antrenamente fizice concentrate într-o singură zi. Dimineață, jucătorii în roșu și alb au revenit în sala de judo a CSȘ-ului pentru exerciții de forță și dinamică, iar după masă au „cucerit” podul roșu al Micălăcii, prin alergări specifice acumulărilor fizice.
Deocamdată, rândurile se subțiază și asta pentru că, după Svedkauskas, a dispărut din „peisaj” și Boakai, dar și funda-șul sosit în probe, Flavius Dum­brăvean. Cu siguranță, lotul de jucători nu va rămâne acesta, conducerea clubului arădean fiind interesată de unul-doi fundași centrali și tot atâția mijlocași, cu mențiunea că aici se caută și cel puțin un fotbalist de bandă.
Rămâne de văzut dacă acești fotbaliști vor sosi până miercuri, ziua amicalului cu Szegedul, ce marchează și intrarea în canto­namentul de la Moneasa. Cert este că la munte nu va urca Bogdan Burlă, ale căror probleme medicale sunt ceva mai grave decât s-a crezut inițial. În urma unei căzături pe genunchi, fundașul stânga s-a ales cu o fisură a platoului tibial și va trebui să poarte o orteză fixă timp de două-trei săptămâni. Poate chiar și mai mult, în funcție de evoluția sa medicală. Astfel, fundașului de 21 de ani nu-i rămâne decât să facă exerciții în sala de forță, dar fără să implice piciorul accidentat.
În aceste condiții, e greu de crezut că va fi apt la reluarea campionatului, iar opțiunile pentru primele partide oficiale ale anului se numesc Dinculescu sau Filaret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.