Puternicul fundaș stânga a bifat un nou meci ca titular și integralist în „alb-roșu” cu ocazia meciului cu U. Cluj, aducându-și aportul la victoria ce o readuce pe UTA pe primul loc în clasamentul seriei de Vest a ligii secunde. Pe de altă parte, Bogdan Burlă recunoaște că echipa sa a avut și puțină șansă la ratarea lui Greu din primul minut de prelungiri. „Ne-au prins pe contraatac, eu chiar am văzut mingea în poartă. M-am bucurat enorm când am văzut că mingea se duce totuși pe lângă. Am întâlnit o echipă tânără, dornică de afirmare, cu constanță bună în rezultate, dar ne-am dorit mai mult victoria. Ne place gustul ei și s-a văzut și pe teren asta, cum ne place și gustul primul loc. Încercăm să nu mai cădem de acolo până la finalul anului, iar pentru asta e important să nu mai pierdem niciun meci din cele trei”, consideră fotbalistul de 19 ani.
Cum Mircea Rednic a vizionat deja pe viu două partide ale Bătrânei Doamne, iar Mirel Rădoi a fost și el în tribune la Tărlungeni, ca să nu mai spunem că UTA se vede aproape săptămânal la TV, se vorbește despre un interes al granzilor din fotbalul românesc pentru mai mulți tineri arădeni, printre care și Burlă.
„Deocamdată mă gândesc să joc cât mai bine la UTA și să avem un parcurs cât mai bun. O ambiție există, totuși, când aud că aș în vizorul unor echipe precum Steaua sau Dinamo, deși, sincer vă spun, pe mine nu m-a sunat nimeni”, a adăugat utistul.

Recomandările redacției