Crișul Chișineu-Criș se poate pregăti cu toată convingerea de Liga a III-a. Felicitarea venită pe adresa clubului din partea lui Răzvan Burleanu anunță clar deznodământul de la Comisia de Etică și Disciplină, în cazul partidei retur dintre Petrolul Bustuchin și echipa lui Adi Abrudean. Sâmbăta trecută, meciul retur al barajului de promovare în eșalonul terț nu s-a mai jucat, fiindcă Ambulanța nu a sosit la meci și, teoretic, rezultatul e de 3-0 în favoarea „alb-albaștrilor”.
Asta anticipează și președintele Federației Române de Fotbal, care l-a felicitat pe șeful grupării de pe malul Crișului Alb și, prin el, toți artizanii promovării. Iată cuprinsul scrisorii de ieri:
„În atenția domnului Daniel Cherecheși, manager al clubului CS Crișul Chișineu Criș
Stimate domnule Manager
Îmi face o deosebită plăcere sa vă felicit personal cât şi în numele Federaţiei Române de Fotbal, pentru performanţa obţinută de clubul CS Crişul Chisineu Criş prin câştigarea ediției 2017/2018 a Ligii a IV-a şi obţinerea promovării în sezonul 2018/2019 al competiţiei Liga a III-a.
Am convingerea că bucuria acestui rezultat sportiv se va constitui într-o sărbătoare pentru întreaga comunitate pe care o reprezentati și că par-cursul din Liga a III-a va aduce sa­tisfacție tuturor suporteri­lor, devenind o etapă în dezvoltarea clubului şi a fotbalului românesc.
Va asigur de tot sprijinul si toată deschiderea Federatiei Române de Fotbal şi vă rog sa contaţi permanent pe asistenţa pe care o putem furniza eu şi echipa de profesioniști pe care o coordonez.
În final. vă rog sa transmiteți felicitările noastre tuturor jucătorilor. membrilor staff-ului tehnic și administrativ, finanțatorilor şi partenerilor care au contribuit la obţinerea performanţei.
Bun venit în Liga a III-a!
Cu prietenie,
Răzvan Burleanu
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal”

Recomandările redacției