Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că toți angajații de la Casa Fotbalului vor avea salariile reduse cu 20%.
Angajații FRF lucrează de acasă, ca urmare a situației de urgență invocate de către Guvern, și se consultă prin videoconferințe, dar chiar și așa Răzvan Burleanu a luat hotărârea ca toate salariile să fie reduse, chiar și ale celor din departamentul tehnic.
„Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a spus Răzvan Burleanu, pentru frf.ro.

Recomandările redacției