Bursa muncii pentru persoanele private de libertate

0
379

bursa

Persoanele cu probleme sociale au ocazia să-şi găsească un loc de muncă, la bursa ce va fi organizată la finele acestei săptămâni.

Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilului Arad, împreună cu Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare organizează cea de a treia bursă a locurilor de muncă în cadrul proiectului cu titlul „Egalitate de șanse la o viată implinită”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Acţiunea se va desfăşura vineri, 30 ianuarie 2015, începând cu ora 10:00, în cadrul Penitenciarului Timişoara, strada Popa Şapcă nr. 7.

Bursa locurilor de muncă, împreună cu toate celelalte activități derulate în cadrul acestui proiect, este orientată în directia îmbunătățirii capacității de ocupare a persoanelor de etnie romă, propunandu-și să-i susțină în demersurile lor de ocupare a unui loc de muncă.

Persoanele private de libertate de etnie romă participante la acestă bursă au participat la programe de instruire – acces pe piața muncii și au absolvit cursurul de calificare în meseriile „lucrator în tâmplărie” şi „lucrator finisor pentru constructii”.

Participarea la eveniment este gratuită, iar organizatorii vor pune la dispoziția participanților, toate materialele necesare desfășurării în cele mai bune condiții a bursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.