Burse pentru elevii cu nevoi speciale

0
277

Bursele sociale vor fi acordate elevilor cu nevoi speciale din unitățile de învățământ aflate în subordinea CJA. Preşedintele Consiliului Județean Arad a supus astăzi votului consilierilor județeni, proiectul de hotărâre privind stabilirea numărului și a cuantumului burselor de ajutor social și a burselor de merit care pot fi acordate de unitățile de învățământ special, aflate sub autoritatea Consiliului Județean Arad, în acest an școlar.

Răspundem nevoilor elevilor care frecventează cursurile instituțiilor de învățământ special finanțate de Consiliul Județean Arad, prin oferirea unor burse, care vizează atât protecția socială, cât și stimularea elevilor care obțin rezultate foarte bune la învățătură și disciplină. Implicit, ne dorim o diminuare a abandonului școlar dar și a creșterii și valorificării potențialului fiecărui tânăr”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad va beneficia de 132 burse sociale pentru anul școlar 2020-2021, fiecare în cuantum de 250 lei/elev/lună. Pentru Liceul Special ,,Sfânta Maria” Arad s-au aprobat 37 burse sociale pentru anul școlar 2020-2021, fiecare în cuantum de 250 lei/elev/lună. La Liceul Tehnologic ,,Sava Brancovici” Ineu vor fi acordate 34 burse sociale, cât și 8 burse de merit, fiecare în cuantum de 250 lei/elev/lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.