Bursele locurilor de muncă ale AJOFM, organizate în Galleria Arad

0
275

400x400

  • În 7 martie 2014, de la ora 9:00, Bursa Locurilor de Muncă pentru Femei

Din luna martie, bursele Agenției Județene pentru OcupareaForței de Muncă se desfășoară la Galleria Arad. Printr-un parteneriat încheiat pe parcursul unui an, autoritățile pe de o parte și Galleria Arad, pe de altă parte, se implică în asigurarea unei punți de legătură între angajatori și arădenii aflați în căutarea unui loc de muncă.

Prima bursă organizată în Galleria Arad are loc vineri, 7 martie a.c. de la ora 9:00, la etajul 1 al mall-ului, vis a vis de cora, eveniment fiind adresat femeilor.

“ Parteneriatulîncheiat între Galleria Arad și AJOFM se regăsește în demersul nostru de a sprijini comunitatea locală, iar găsirea unui loc de muncă, în contextul economic actual, are nevoie de un imbold. Așadar, Galleria Arad asigură logistica necesară pentru ca arădenii aflați în căutarea unui serviciu, să aibă acces mai facil la ofertele angajatorilor din municipiu și județ”,afirmă Judit Antal, PR&Events Manager.

La bursa lunii martie, eveniment dedicate femeilor, participă peste 20 de agenți economici care oferă peste 530 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate precum: industria textilă,  fabricarea echipamentelor electrice și asigurări.

Următoarele burse organizate în Galleria Arad sunt: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, desfășurată în 25 aprilie 2014, Bursa Absolvenților – 26 septembrie 2014, și Bursa Tinerilor Postinstituționalizați -31 octombrie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.