Buruieniile cresc liniștite în Micălaca, Primăria aruncă ,,pisica moartă” în ograda CFR-ului(+ galerie foto)

0
298

De pe la sfârșitul lunii mai am tot scris despre buruienile care au invadat Micălaca, în mai toate zonele. Acum au mai rămas necosite, cele  din zona Kaufland, strada Caius Lepa, și Zona Miorița, de-a lungul parcărilor nou înființate. După zeci de poze și sesizări făcute la Primărie, iarba a rămas tot necosită. Ba mai mult, a ajuns pe alocuri să depășească un metru, fiind loc propice pentru șobolani și șerpi, după cum am scris în numerele trecute ale ziarului nostru. La sesizările făcute de către unii unor locatari din zona 100, angajații Primăriei au răspuns că terenul de-a lungul căii ferate ar aparține CFR-ului. Frumos și bine până aici. Dar în anii trecuți, când pe aceste terenuri au fost garajele micălăcenilor, tot a CFR-ului era terenul? La  acea vreme, locuitorii din zona 100, au primit citații de la primărie ca să-și demoleze garajele, nu de la CFR.  ,, Aici am avut garaje, pe locul în care sunt acum buruineile cât mașinile din parcari. Când am demolat garajele era terenul Primăriei. Acum când trebuie să cosească nu mai e terenul lor. Ce să mai zicem, așai la noi”, spune un arădean supărat.

În primăvara trecută, cei de la Gospodăria Comunală au plantat copaci pe aceste terenuri, de care cei de la Primărie  spun că ar aparține CFR-ului. Dacă zona respectivă aparține societății feroviare, cum de au plantat ceva pe un teren care nu ar aparține Primăriei. Și dacă anul trecut angajații  de la Gospodăria Comunală Arad au cosit în zonă și au plantat copaci, anul asta de ce nu s-a mai putut, se întreabă nedumeriți oamenii din zonă.

,,Atât Primăria cât și CFR-ul sunt obligați să rezove această problemă, extrem de deranjantă pentru noi. Nu ar trebui să arunce pisica moartă dintr-o curte în alta. Iar noi cei care locuim aici, să ne simțim mai rău decât la țară”, spune un alt cetățean supărat.

Din toate aceste discuții prelungite, pe tema buruienilor necosite, pierde locuitorul din zonă, plătitor de taxe și impozite de oraș, însă cu condiții de cătun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.