Chiar dacă au sacrificat deplasarea de la Timișoara, cu CNP-ul, cermeianii nu au reușit să culeagă roadele cu Lugojul. Fără Sulea și Gligor, trupa lui Anca și Nagy a arătat destul de rău, dar asta și pentru că au avut în față o formație de podium în Liga a III-a (seria a IV-a).
Practic, meciul a început de la 0-1 și asta pentru că Velici l-a lobat pe Pașcalău după pasa inteligentă a lui Bozian. Era doar minutul 2, iar Velici și Pădurariu au mai avut două ocazii bune în primul sfert de oră. Cermeiul s-a văzut puțin la joc și chiar și în careul advers spre finalul primei părți, atunci când Berari a reluat cu capul peste din pozișe bună, iar T. Bodri a reluat exact în brațele lui Păduraru o lovitură liberă executată de Copil.
Frații Bodri au fost periculoși și în debutul actului secund, dar goal-keeperul advers a fost de fiecare dată la post. Apoi, lucrurile s-au liniștit defintiv prin golurile de 0-2 și 0-3. Acestea au venit în minutele 58 și 62 ca o lovitură de baros pentru „sămă­dăi”. Mai întâi, a marcat Bozian după ce a făcut un „un-doi” cu Velici și un șut plasat din lateral dreapta, iar apoi Nicolescu, care beneficiat de un corner bătut de Velici și prelungit de Fridrich. În ultima jumătate de oră s-a jucat fără nerv, tot lugojanii având două-trei șuturi de la distanță, în timp ce gazdele au trecut prin golul de onoare în minutul 81, prin Suslak, care a tras în portar din numai 8 metri.
Formații:
Cermei: Pășcălău – Berari, Cotoc, Nistor (59 Sulea), Suslak – Ianc, Varga (66 Mihuța) – T. Bodri, L. Bodri (74 Sabău), Copil – Bulza (64 Brândușe)
Lugoj: G. Păduraru – D. Filip, Miculescu, Nicolescu, Fridrich – Mărmăneanu, Ciubotariu (66 Olariu), Radak – Bozian (85 Grega), C. Pădurariu, Velici (75 Precupanu).
Arbitri: Răzvan Necrici (Maramureș) – Bogdan Gireadă, Dănuț Costea ( ambii din Satu Mare).
Observatori FRF: Vasile Balaș (Mehedinți), Petru Boroș (Oradea).

Recomandările redacției