Calea spre primul succes stagional al „Bătrânei Doamne” a fost deschis de una dintre noile achiziții „roș-albe” pentru compartimentul ofensiv. Conform așteptărilor, contra Călărașiului, Sorin Bustea a evoluat în stânga liniei de trei din spatele singurului vârf, Cipri Rus.
După o jumătate de oră de joc, mijlocașul bucureștean a trimis în poartă cu capul după centrarea perfectă a lui Marius Tomozei din banda dreaptă. „Ne-am pregătit foarte bine, în special în cantonament și sper că s-au văzut rezultatele. Ne doream foarte mult să începem bine, de asta suntem foarte bucuroși. Trebuie să continuăm pe aceeași linie, mergem la Petrolul la victorie. Am mai marcat goluri cu capul, în ciuda taliei mele mă descurc destul de bine la acest capitol. Este puțin dificil să treci de la iarbă pe sintetic, dar ne-am adaptat destul de bine. Era important să câștigăm în prima etapă, indiferent de adversar. Ne dă foarte multă încredere această victorie. Suntem mulți jucători valoroși, Mister decide cine intră în echipă”, a declarat la scurtă vreme după fluierul de final Bustea, care a fost înlocuit după o ciocnire cu atacantul Călărașiului, Thaer Bawab, prezerntându-se – de altfel – cu o fașă în jurul capului în fața presei.
Având în vedere că a evoluat până acum doar la echipe fără galerii, precum Daco-Ge­tica București sau Sportul Snagov, suporterii utiști i-au făcut o impresie foarte bună lui Bustea. „Atmosfera a fost superbă, sper să fie așa la fiecare meci și să nu-i dezamăgim. Când ai suporteri, te împing de la spate, alergi pentru ei”, mai susține fotbalistul „roș-albilor”, autor și al câtorva goluri în partidele de verificare ale verii.

Recomandările redacției