Buturuga mică… Pandurii II Târgu Jiu – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-0

0
273

Deplasată în postură de lider în „fieful” ultimei clasate, Lunca Teuz Cermei își punea speranțe într-un rezultat pozitiv, care, la cum s-a desfășurat partida, nu putea fi decât remiza. „Alb-roșii” au prins o zi proastă în Oltenia, având și ghi­nionul de a lua gol la o minge deviată.
Gazdele, sătule să „înghețe” la zero puncte, au început mai bine meciul. Doar inspirația lui Florin Rusu a ținut tabela intactă la fina­lizările lui Dodoi (mingea a atins și bara) și Pirtea din interiorul careului. La mijlocul reprizei și Pîrcălabu i-a dat de lucru căpitanului oaspeților cu un șut frumos de la peste 25 de metri. Replicile Cermeiului au fost palide și s-au limitat la multe centrări de pe benzi, care nu și-au prea găsit destinatarii. Doar Diarra a apucat să tragă de la semi-distanță, dar a făcut-o mult peste poartă.
Revirimentul în jocul Cermeiului nu a venit nici după odihnă. Chiar și așa, Varga și Bulza au avut două incursiuni bune în careul advers, dar șuturile lor au fost blocate. În schimb, Pandurii au ținut mai mult de minge, au forțat atacul prin forțele proaspete venite de pe bancă, chiar una dintre acestea fiind decisive pentru stabilirea câștigătoarei. În primul minut de prelungire, fostul utist, Robert Dumitru, a trimis un șut centrare de pe dreapta, iar mingea, ușor deviată, l-a păcălit pe Florin Rusu pentru concluzia meciului: 1-0.
Formații:
Pandurii II: Negrilă – Tudoran, Brînzan, David, Trocan –  Ciouiu –  Dodoi, Pârcălabu, Hemidi, Pirtea – D. Pîrvulescu. Au mai jucat: R. Dumitru, Miroiu, L. Tudor, Pruteanu.
Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșan, Nistor (67 Purece), Varga, Aldan – Diarra (87 Vereș) – D. Bulza (72 Sălăjan).
Arbitri: Dragoș Lunca – Csaba Antal, Claudiu Giorgiu (toți din Cluj)
Observatori FRF: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin) și Liviu Coloj (Filiași)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.