Ca după război la fosta fabrică de zahăr

0
830

 Pe malul Mureșului din Municipiul Arad, în apropiere de fosta fabrică de zahăr, unde s-a stabilit acum un an că se va construi pe respectivul teren un ditamai cartierul rezidențial, iată că acum acest teren îl găsim în toată splendoarea lui, asediat de gunoaie și de nepăsarea cetățenilor și inclusiv de pasivitatea ofițerului de Poliție Adrian Cosmin Stana, responsabilul de mediu.

Mai mult de atât, pe lângă mormanul de gunoaie „tolănite” pe teren, am dat și de un trup neînsuflețit a unui cățel, care zăcea înconjurat de toată murdăria și infecția de pe lume, parcă, adunată lângă malul Mureșului.

Încă stăm și ne întrebăm cât mai poate răbda Aradul toată mizeria, gunoiul care duhnește a indolență și pasivitate?! Dar e bine că suntem înzestrați de aroganță, de nelipsitul atribut de a abuza de superioritate și de a face curățenie în „ograda vecinului”, mai exact  de a face „curățenie” pe terenul privat Inteco Holding, situat la marginea „lumii”, nu-i așa domnule Stana?! În rest nu suntem în stare să aplicăm amenzi pe motive fondate și să „curățăm” nici măcar centrul orașului de mizeriile uitate de nonșalanța unor cetățeni arădeni.

Aproape toți oficialii declară, ba pe site-urile de socializare, ba în presă că își doresc un „Arad mai verde”. Unde este acel Arad verde? Deocamdată, numai duhoarea gunoiului e colorată în verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.