Dacă Bujor și-a făcut excelent treaba între buturi, în ofensiva Ineului s-a remarcat Vasile Mașniță. Chiar dacă nu a marcat în meciul cu Giarmata, tânărul fotba­list a creat faza de la golul de trei puncte, dar a și obținut penalty-ul ratat ulterior de Bier. „A trebuit să mă revanșez după prestațiile mai puțin reușite din ultimele partide, dar și o primă repriza slabă azi (n.a. sâmbătă). Până la urmă, e importat că am câștigat, am luat cele trei puncte ce ne permit să ne apropiem de un loc mai aproape de posibilitățile noastre. Eu zic că putem termina acest sezon în primele 5-6 echipe, dacă nu și mai sus”, a spus ineuanul.
Mașniță, care a împlinit duminică 20 de ani și susține că: „Nu am renunțat la gândul de a-i călca pe urme lui Florin Purece. Este consăteanul meu, încerc să ajung cât mai curând lângă el, în Liga 1. Bineînțeles, ar fi ideal să promovez și cu Ineul măcar în Liga a II-a, dar acum e prematur să vorbim despre asta”. Nemaiîncadrându-se în ca­tegoria juniori, Mașniță trebuie să muncească dublu pentru a-l convinge pe Cristian Sculici că merită să joace în atac. În câteva rânduri, antrenorul Ineului a optat pentru Raul Cioboată.
„Îmi pare bine că e și Cioboată acum soluție de atacant de careu. La un moment dat eram singurul vârf din lot, concurența dintre noi e benefică acum”, a adăugat zărăndanul.

Recomandările redacției