Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 284022301_5355792254486021_5354225365845314122_n-884x500.jpg


Cetatea Voluntarilor
a mai bifat o faptă bună făcută în județul Arad. De această dată este vorba despre cabinetul de Istorie de la Școala Gimnazială Apateu!

Cabinetul de istorie este dotat cu tehnologie de ultimă generație: Display interactiv de 65 inch (cu touch, conectivitate wireless, software educațional), laptop, cameră web pentru videoconferință. Display-ul interactiv poate fi utilizat atât în cadrul lecțiilor cu elevii la clasă cât și pentru activitățile online, poate folosit și ca și tablă de scris, pentru proiecții de pe laptop, desene, etc. Totul este posibil cu voință și implicare! Mulțumim sponsorilor Aniela Mladin și toata echipa de la Guala Pack Nadab și Ucu Dima, Glasspandoor – totul pentru casa ta”, a declarat Anamaria Popa.

În cabinetul de istorie se vor desfășura în primul rând lecțiile la disciplina istorie dar și la alte discipline precum și alte activități educaționale ce au loc în cadrul școlii. Utilizarea display-ului interactiv va elimina vestita cretă și va asigura digitalizarea procesului educațional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției