Cablurile tăiate la Timișoara, au afectat și Aradul

0
578

Am anunțat destul de demult și am reanunțat și tot reanunțat că vine momentul în care declanșăm o campanie de tăiere a cablurilor pentru a-i obliga pe proprietarii lor să le ducă în subteran. Au fost notificați, răsnotificați și, din păcate, niciodată nu s-au dovedit constructivi. Ei au periclitat mai multe proiecte, când am fost nevoiți, tot așa, să recurgem la ghilotină să ne putem încadra în termene, pentru că ei nu au catadicsit să vină să ducă în subteran cablurile. Mie îmi pare foarte rău pentru cetățeni pentru că nu au nicio vină. Ei sunt abonați la diverși operatori pentru diverse servicii. De vină sunt furnizorii respectivi pentru că nu îi respectă pe abonații lor, pentru că, dacă i-ar fi respectat, nu ar fi creat această situație”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Tăierea cablurilor de internet de pe stâlpi a dus la distrugerea conexiunii speciale a Inspectoratului Şcolar Timiş cu Ministerul Educaţiei şi problema nu a fost încă rezolvată. În cursul dimineţii de joi, reprezentanţii ISJ Timiş nu au putut participa la videoconferinţa cu Ministerul şi, cum această legătură securizată asigura şi conexiunea inspectoratelor din Arad şi Caras Severin, nici aceste instituţii nu au putut intra în direct cu Bucureştiul.

„Videoconferinţa de azi cu Ministerul Educaţiei nu o putem ţine din cauza cablurilor tăiate! Sunt afectate şi judeţele Caras Severin şi Arad. Tot din această cauză! Şi aceste inspectorate aveau legături ce plecau de la noi. Aveam de discutat subiecte importante pentru această perioadă. Nu ştiu cum se descurcă acum colegii de la Caras şi Arad, noi am rugat Bihorul să pună telefonul lângă microfonul terminalului şi ascultăm aşa!” spune inspectorul şcolar general Aura Danielescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.