Joi seara, la Hotelul Iris, în prezența presei și a conducerii AJF Arad, Răzvan Cadar și-a prezentat echipa cu care va conduce arbitrajul județean. Acesta  a mulțumit fostului președinte Claudiu Tripa pentru ce a făcut în mandatul său și a reafirmat intenția de a continua proiectele bune începute de acesta.
La rândul său, Adrian Lucaci, președintele AJF, a urat succes comisiei și a spus că nu îi invidiază pentru munca ce o desfășoară și speră să se îmbunătățească nivelul arbitrajului județean, iar „cavalerii fluierului” să ia deciziile pe care le consideră, bazate pe regulament. În fine, fostul fundaș al UTA-ei a dat asigurări că Răzvan Cadar va conduce o comisie independentă a AJF.
Apoi, președintele „fluierașilor”, Răzvan Cadar a trecut la prezentarea propriu zisă a Comisiei de Arbitri Arad: Marius Alexa – vicepreședinte, cel mai tânăr component al comisiei, 30 ani, care va coordona departamentul tehnic; Romulus Tănăsescu – secretar,
coordonator al departamentului marketing-comunicare; Leontin Buda – responsabil compartiment delegări Ligile 5 şi 6; Sorin Rotaru, coordonatorul departamentului economic financiar-administrativ; Corneliu Tiulea, decanul de vârstă, care se va ocupa de observatori, instructori şi mentori și Valentin Vanci, departamentul disciplină.
„Voi continua proiectele bune începute de fostul preşe­dinte Claudiu Tripa. Vă asigur că vom fi consecvenţi şi nu vom accepta nici o intervenţie din partea nimănui. Am preluat 134 arbitri, din care 8 divizionari, avem alţi 17 cursanţi instruiţi de lectorii Tiulea şi Arsa şi sperăm, printr-o colaborare cu Inspectoratul Şcolar, unde în fruntea sportului este un fost arbitru, Paul Barta, să atragem cât mai mulţi tineri spre arbitraj” – a spus, printre altele, Cadar.

Recomandările redacției