UPDATE2: „Din primele cercetări efectuate la fața locului, nu au fost depistate asupra cadavrului urme vizibile de violență. A fost solicitat Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Se continuă cercetările în vederea stabilirii identității cadavrului”, a declarat inspector principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

 

UPDATE: Apelul a fost făcut la 112 de către persoanele din stația de autobuz din apropierea canalulu, din cauza mirosului puternic. Canalul este de termoficare. Au coborât doi pompieri și au scos cadavrul în stare de putrefacție al unui bărbat, om al străzii după îmbrăcăminte și celelalte semnalmente, care a fost predat celor de la IPJ.

 

Pompierii au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din canal la solicitarea echipajului IPJ, în cartierul arădean Micălaca, în zona fostului magazin Bila. S-a intervenit cu o autospecială de mare capacitate At5003 a Detașamentului Arad și SMURD Vladimirescu cu 7 subofițeri. Persoana decedată a fost scoasă din canalul de aproximativ 2 metri adâncime.

 

Recomandările redacției