Cadavrul unui băiat de 14 ani, dispărut în aprilie, găsit în Mureş

0
400

cadavru
Adolescentul de 14 ani, care a dispărut pe data de 24 aprilie 2015 în apele Râului Mureş, în oraşul Lipova, a fost găsit, înecat, duminică după-masă, la cinci metri de mal, în zona Insulei din dreptul Văii Cladova.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber, băiatul, instituţionalizat la o casă de tip familial (Narcisa) din Lipova, ar fi părăsit casa unde locuia, fără acordul tutorial şi, împreună cu alţi doi băieţi, s-ar fi aventurat pe malul Mureşului. Se pare că aceştia ar fi consumat substanţe psihoactive care le-au provocat o stare euforică, sfârşind în apă. Prietenii băiatului de 14 ani au reuşit să iasă, însă acesta a fost luat de curenţi, fiind târât în aval.
Deşi, oficial, nu s-a deschis un dosar pentru dispariţie, situaţia sa familial-instituţională fiind una mai delicată, poliţia l-a introdus pe băiat în sistemul Urmăriţilor Naţional, continuând, alături de pompieri, căutările băiatului dispărut în Mureş.
„Un bărbat care se plimba aseară (duminică – n.r.) pe malul Mureşului a observat, la cinci metri de mal, cadavrul unei persoane. A sunat la 112, iar un angajat al ISU Bârzava, sosit la faţa locului, l-a scos din apă. A fost identificat ca fiind băiatul dispărut în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate”, mai preciza Ovidiu Liber, din cadrul IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.