Cade Opriș testele medicale în „alb-roșu”?

0
530

Campioana Provinciei a disputat al cincilea amical estival. La Bekescsaba, în returul câștigat cu 2-1 cu Elore, Ionuț Popa nu l-a putut folosi din nu pe Vlad Opriș.
„Face inclusiv injecții cu ozon, nu știu cât de repede își va reveni. Avem nevoie de jucători apți, așa că, cu părere de rău o spun, există și posibilitatea să renunțăm la el dacă continuă să aibă probleme. Și așa a jucat puțin în meciurile amicale și el tot accidentat e”, a menționat Ionuț Popa.
Acasă a rămas și ivorianul Coulibaly, care nu are permisiunea de a părăsi România.
„Îmi place jucătorul, dar mi-aș fi dorit să-l văd și să-l integrez mai bine în echipă. Oricum, eu zic că va rămâne cu noi, deși mai mult mă îngrijorează situația lui Cubleșan. Încă nu s-a rezolvat problema cu grila sa, iar dacă va trebui să renunțăm la el e chiar o problemă. Este clar că de un portar avem nevoie ca de aer, dar dacă nu ne vom putea baza nici pe Opriș și Cubleșan, mai trebuie aduși și un fundaș central, dar și un fotbalist de bandă”, a mai explicat Popa.
Sub „lupa” lui „Mister” se află și Tiberiu Petriș, care mai are la dispoziție și meciul de la Sebiș să demonstreze că este o soluție pentru linia de mijloc a „Bătrânei Doamne”. (C.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.