Cădere liberă: CS Ineu – Performanța Ighiu 0-4

0
388

ineuFormația din Țara Zărandului nu se regăsește și a înregistrat cea de-a treia înfrângere consecutivă. A făcut-o în mod urât chiar în fața propriilor suportari în fața unei nou promovate. Performanța Ighiu a rezolvat ecuația meciului în primele 20 de minute, la capătul cărora conduceau deja cu 3-0.
Gazdele au trecut la un sistem de joc 3-5-2 utilizat în premieră în acest sezon. La Ighiu, cuplul de atacanți S. Turuș – David s-a refăcut, după ce etapa trecută ultimul a început meciul pe bancă.
Încă din start, vizitatorii și-au arătat colții și doar execuția greșită a lui David a păstrat tabela nemodificată. Acest lucru nu avea să dureze mult, mai precis pânî în minutul 13, când același Romică David a preluat o centrare a lui Moga și l-a executat din 8 metri pe Bujor. După alte trei minute s-a făcut 0-2, cel care a marcat fiind Ovidiu Turuș cu o lovitură de cap după un corner. Showul oaspeților a continuat și, în minutul, 19 s-a făcut 0-3. David i-a pasat în adâncime lui Silviu Turuș, care a trimis  trimite pe lângă Bujor, culcat la pământ. Portarul gazdelor a salvat apoi la capul lui Bărculeț. De abia spre finalul reprizei s-au văzut în atac și amfitrionii, însă șutul lui Tomuț și lovitura de cap a lui Wild au trecut peste poartă. Deși a evoluat mai bine, controlând clar partida din punct de vedere teritorial, ineuanii nu au reușit să reintre în joc. Bodea a avut de intervenit la șuturile de la distanță ale lui Huțanu și Tomuț, iar Bujor l-a blocat la timp pe David și a scos cu piciorul „libera” lui Giurgiu. Cu 6 minute înainte de final, Bier l-a faultat în careu pe Fetița, iar Romică David nu a greșit de la punctul cu var. Tot Ighiul mai putea marca până la final, dar Cătălin Bujor nu s-a lăsat păcălit de David și Bălaș. S-a încheiat 0-4 cu antrenorul Cristian Sculici punându-se la dispoziția conducerii.
Formații:
CS Ineu : Bujor – Zdrențan (46 Cioboată), Wild, Tudoroiu (26 Kocsis) – Ciocan, Bier, Tomuț (79 Clej), Stănaia, Hulbăr – Huțanu, Filimon (67 Mașniță).  Antrenor: Cristian Sculici
Performanța Ighiu: R. Bodea – Rodean, Ov. Turuș, Potopea, Giurgiu – R. Moga, Negură (67 Oniche), Buda (73 Bălaș),  Bărculeț – S. Turuș (29 Fetița), David.  Antrenor: Adorian Himcinschi
Arbitri: Horia Mureșan – Alexandru Filip, Patricia Samsudean (toți din Timișoara). Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Ion Lupșa (Caransebeș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.