judoJudoka de la LPS Arad încep anul competiţional cu etapa judeţeană rezervată categoriei sub 18 ani. Este vorba despre cadeţi, unde Mihai Telechi îşi pune speranţe în obţinerea câtorva medalii. Cei mai bine cotaţi sportivi sunt componenţii loturilor naţionale, dar surprize plăcute pot veni şi din partea celor tineri, aflaţi abia la debut. Atât zona cât şi finala Campionatului Naţional de cadeţi vor avea loc la Deva, în 8-10 februarie, respectiv 24-26 februarie.
„Şanse sunt la această categorie, unde îi avem pe Luca Kunszabo, Copil Harley, David Nagy dar şi pe alţii. Avem, de asemenea, şi sportivi tineri, născuţi în 96, 97 şi 98, care se află în primul sau al doilea an şi care pot face o figură frumoasă. Obiectivul este obţinerea a două medalii”, ne-a declarat şeful catedrei de judo la LPS Arad, Mihai Telechi.
Alţi doi judoka arădeni, legitimaţi la CS Universitatea, se pregătesc să plece la Oradea. Este vorba despre Raul Hanciuţa şi Cosmin Lăzărean, care vor participa în perioada 28 ianuarie-3 februarie la un stagiu de pregătire al loturilor naţionale.

Recomandările redacției