Cadouri speciale pentru Aslău: „Trei puncte pentru o ultimă impresie bună și un scaun ce nu se mai clatină”

0
258

FOTO (ziarulunirea.ro)

Lunca Teuz Cermei s-a simțit excelent în județul Alba, dovadă stând cele 7 puncte strânse, din totalul de 18. După succesul de la Galda și remiza cu Ighiul, a venit rândul celor de la Unirea Alba Iulia să rămână cu buzele umflate. E drept, „alb-negrii” au aliniat o echipă cu multe improvizații, dar, până la urmă, e meritul grupării arădene că a știut să profite.
După o primă parte în care a riscat în două-trei situații să primească gol, dar a și ratat ocazii imense, cei doi atacanți, Bulza și Sălăjan, și-au făcut treaba pentru o victorie justă. „Până la urmă, prima și ultima impresie contează, iar în cazul nostru aceastea au fost bune. Chiar dacă am avut și o perioadă mai puțin fastă, important este că suntem în grafic. Sigur, regretăm cel puțin 3-4 puncte pierdute la limită și nemeritat și rămânem cu faptul că nu a existat adversar în seria aceasta care să ne domine sau să ne învingă la scor. Cât despre meciul de la Zlatna, multe nu ar fi de spus, poate doar că ar fi trebuit să fim mai pragmatici. Am întâlnit o formație tânără, imprevizibilă, preocupată de joc, ce a avut situațiile ei în debutul meciului, dar, dacă am fi condus cu 2, 3-0 încă de la pauză, nu ar fi mirat pe nimeni la ce ocazii am avut. Până la urmă, e bine că am găsit drumul spre cele două goluri ale unei victorii ce ne trimite mulțumiți în vacanță”, a spus Mircea Aslău.
Antrenorul Cermeiului a ținut să-și felicite jucătorii, să le aprecieze eforturile depuse în această toamnă și seriozitatea în pregătire și se bucură și pentru Alex Sălăjan. „A așteptat mult acest prim gol în acest campionat, e bine că a venit și ne-a ajutat să trăim liniștiți finalul de meci. E o reușită pentru încrederea lui, sunt convins că la primăvară va fi mai puternic. Însă, eu cred că toți jucătorii pot avea o creștere și spun asta pentru că mulți dintre ei au debutat în Liga a 3-a sau jucaseră foarte puține minute”, a adăugat „Zimbrul”.
Chiar dacă a spus că, împreună cu elevii săi, se pune la dispoziția conducerii pentru campania de toamnă, Aslău se bucură pentru un cadou de-a dreptul special. „Ne-am oprit pe drum la Abrud și băieții mi-au cumpărat un scaun nou. Mi-au spus că celălalt se cam clătina și se temeau pentru mine. Probabil, până de ziua mea (n.a. 17 decembrie) îl vor și modifica puțin, poate îi fac picioare de fier forjat, o să mă surprindă ei cu ceva”, a spus pe un ton glumeț fostul mijlocaș al UTA-ei.
În fine, „principalul” celor de la Lunca Teuz ne-a mărturisit că la începutul acestei săptămâni condu­cerea clubului va avea o ședință de analiză, urmată de posibile decizii la nivel de vestiar. „Până la urmă, nimeni nu e bătut în cuie, șefii decid întotdeauna. Eu le-am spus deja jucătorilor că aș mai vrea sa ne vedem de 3-4 ori pe săptămână la antrenamente, fie pe teren mare, fie la sală, iar pe 23 sau 24 intrăm în vacanță după ce mâncăm o jumătate de porc. E posibil să apară în curând și un preparator fizic, negociem deja cu el, iar conducerea face eforuri să ne asigure o pregătire de iarnă cât mai bună”, a încheiat Aslău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.