Cafenelele și restaurantele de pe centrul Aradului au început să se închidă

0
641

După ultimele decizii luate de când virusul COVID-19 și-a făcut apariția și la noi în țară, noi măsuri au fost luate ieri, în cadrul unei ședințe MAI. Astfel, barurile, cafenelele și restaurantele sunt obligate să își oprească activitatea. Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.
În acest context este permisă organizarea de către unitățile economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.
În plus, începând de astăzi se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise.

Așadar, măsurile devin din ce în ce mai drastice în încercarea de combatere a virusului și în continuare, cetățenii sunt sfătuiți să stea cât mai mult cu putință în casă, să își facă treaba de acasă dacă locul de muncă le permite acest lucru și să evite contactul cu persoanele venite din zonele de risc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.