Un câine periculos se plimbă pe străzile din Pecica. Acesta este de rasă Ciobănesc de Asia Centrală.

Ciobanesc de Asia Centrală, numit în mod obișnuit Alabai de către băștinași, este o rasă straveche de câini de talie mare, crescuți pentru paza și protejarea turmelor de oi.

Instinctul său de luptă și curajul în fața animalelor mari îl face extrem de agresiv. Dar, dacă este crescut într-o familie, câinele dezvoltă o legătură puternică cu membrii ei și devine un prieten excelent pentru copii. Cu toate acestea, interacțiunile lor trebuiesc supravegheate. Dacă cresc împreună cu alte animale devin mai prietenoși cu acestea. Sunt câini curajoși și au capacitate de lucru nelimitată. 

 • Haiduc spune:

  Stire de rahat, datorita voua se nasc si mai multi oameni anti patrupede! In loc sa ajutati creati ura.

 • Claudia spune:

  Mai periculosi sunteți voi cu prostia din capul vostru. Jurnaliștii lui pește prăjit

 • Alin spune:

  Cat de proasta sa fi să scri un asemenea articol? Ești jurnalista sau te-ai trezit scriind aberații . Periculoasa e rasa celor că tine

 • Poppie spune:

  F agresiv :))) bichonul meu de 5kg se joaca in parc cu un Alabai de 90 de kg, si nici pe naiba nu ii face. Nu mai aveti ce scrie? Puneti mana pe carti si faceti recenzii la carti, daca nu aveti despre ce scrie.

  • Ilie spune:

   Depinde foarte mult de cum este crescut
   Un câine care e lăsat în voia lui, se consideră stăpân
   Mai este si varianta că un câine nu-și va nega niciodată rasa
   Și bineînțeles fiecare rasă își are propriul temperament

 • Maya spune:

  O stire de tot rahatul

 • Iza spune:

  Jardan Gabriela, jurnalista vietii. Sterge articolul si invata cate ceva despre animale !! E un caine periculos daca asa e dresat, nu ca asa te-ai trezit tu sa il judeci.
  Nesimtirea intrece orice limita in zilele noastre, jurnalismul este de 2 lei si incercarea de a induce oamenii in eroare si a scrie tot felul de prostii despre animale, este de 100% in tara noastra. As pleca, cat as vedea cu ochii, doar din cauza voastra !!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției