Câinii din adăpost au expoziția lor: târgul de adopție canină are loc în curând

0
980

Toți cei care sunt în căutarea unui prieten patruped, sau mai mulți vor avea din ce alege, pentru că în curând va fi din nou târg.Și nu orice târg, ci de adopție organizat de Gospodărirea Comunală,chiar la Parcul Chinologic din Subcetate.

Ediția a VIII  a târgului de adopție canină are loc sâmbătă, 27 iulie, între orele 10:00 – 13:00, în parc urmând să fie aduși câini de toate taliile, pui, precum și adulți, dar cu toții socializați și afectuoși.

„Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri „ Scoala dresaj canin Nikarad,(…) Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”,  a susținut dir.gen.ec.Ciul Tiberiu Nicolae.

Până la organizarea târgului, cei care vor să adopte un cățel au timp să-i pună în ordine noua căsuță, fie în apartament, fie la casă cu curte. E de ajuns chiar un culcuș mic, atâta timp cât îi oferă afecțiune.

Arădenii trebuie să știe că, toți câinii scoși la adopție nu au potențial agresiv, fiind înainte selectați și educați. Patrupedele sunt sterilizate, deparazitate și primesc vaccin antirabic. Au microcip și carnet de sănătate la adopție. 

Cei care nu vor să aștepte târgul pot vizita Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport, de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00. De asemenea, poze cu camarazi blănoși din Adăpostul Public sunt postate chiar și pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.