Cei de la adăpostul de câini din Ineu au nevoie de voluntari pentru a reuși să aibă grijă de animăluțe în această perioadă. Temperaturile scăzute fac ca apa din bolurile câinilor să înghețe, iar aceștia sunt însetați. Orice ajutor este binevenit, mai ales că personalul este redus, iar orice mână în plus poate ușura munca tuturor. Totodată, cei care doresc să ajute o pot face și donând mături sau fărașe cât mai rezistente pentru curățarea țarcurilor.

Sunt zile foarte grele la adăpost. Temperatura nu prea trece peste 0 grade, totul e înghețat, mai ales apa din găleți, și bieții căței suferă de sete…

În fiecare dimineață trebuie să fie golite gălețile de apă înghețată ți pusă în loc apă călduță. Avem mare nevoie de ajutor, de voluntari care să ne ajute, ca să trecem cu bine de zilele astea geroase.

Mulțumim unei doamne foarte sufletiste Michel-Chantal Desbruyeres, care vine în fiecare zi și ne ajută la tot ce e nevoie, din dragoste pentru animăluțele pe care le avem în grijă, mulțumim Oana Dominte pentru ajutorul pe care îl oferi cățeilor întotdeauna când te afli în țară.

Cine poate să vină la adăpostul de câini din Ineu și să ajute, o oră sau două, este rugat sa ne contacteze, orice ajutor contează pentru a reuși să trecem cu bine de iarnă!

De asemenea, am avea nevoie de mături și de fărașe rezistente, pentru a face curățenie în țarcuri, trebuiesc înlocuite foarte des și nu mai facem față să cumpărăm”, transmit cei de la SALVAREA Cățeilor Abandonați – APAI.

Recomandările redacției