Călătoria cu trenul, un coșmar: arădenii fac 24 de ore până la mare

0
732

Arădenii care s-au hotărât să meargă la mare cu trenul, trebuie să se înhame cu răbdare și provizii de apă și alimente pentru cazul în care trenurile vor avea întârzieri. Drumul de la Arad la Constanța este lung și a fost presărat de-a lungul anilor cu incidente de tot felul. Astfel că, au fost cazuri în care întârzierile au fost și de șapte ore pe această rută.

Călătoriile cu trenul au devenit de ceva timp un adevărat coșmar în România. Pe lângă faptul că vagoanele în majoritatea lor sunt murdare,  toaletele la fel, nu esti sigur nici măcar că vei ajunge într-un anumit interval de timp. Considerat cel mai sigur mijoc de transport, a ajuns să fie si cel mai nesigur privind durata călătoriei.

Arădeanul care își dorește să ajungă pe Litoral poate fi sigur doar de ora plecării. La un drum atât de lung, apar probleme pe calea ferată și din cauza caniculei, dar și a furtunilor. Călătorii circulă în vagoane fără aer condiționat în condiții greu de imaginat pentru secolul în care trăim.

Un astfel de exemplu poate fi călătoria pasagerilor care au plecat de la Arad spre Mangalia și au ajuns la destinație după aproape 24 de ore. În urma unei furtuni câțiva copaci au fost doborâți pe liniile de înaltă tensiune, care au cedat.

Astfel că în urma acestui încident garnitura care a plecat din Arad spre Mangalia, via București, a ajuns la destinație după câteva zeci de ore bune. Șapte ore au avut de așteptat oamenii în vagoane deoarece  furtuna a făcut ravagii.  

Arădenii au ajuns nemulțumiți pe litoral, după o călătorie de coșmar, conform Digi 24.

CFR spune că au intervenit echipe pentru a se asigura că nu vor mai fi întârzieri cauzate de vreme, dar pe liniile ferate din România sunt multe alte probleme, care cauzează astfel de întârzieri. Conducerea CFR Calatori a dispus efectuarea unei anchete după ce două locomotive s-au defectat în aceeași zi, iar  trenul care a pornit de la Arad spre Mangalia a facut 24 de ore pe drum, având sute de minute întârziere.

Așadar, arădenii care doresc să plece cu trenul în vacanță în acest an, probabil se vor gândi de două ori înainte de a porni la drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.