Călătorii din două trenuri internaționale care treceau prin Arad, preluați cu autocarele după ce locomotiva unui alt tren a ars în mers

0
13259

Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență, cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, la un incendiu care a cuprins o locomotivă, pe raza localității Domașnea (județul Caraș-Severin), în zona intrării sub pasarelă. Din fericire, în urma incidentului nu au fost înregistrate victime. 

 În urma incendiului, locomotiva a fost distrusă. „Trenul marfar este compus dintr-o locomotivă (împingător) și vagoane de cereale, și circula pe ruta Drobeta Turnu Severin – Timișoara. Incendiul este localizat, nu există pericol de propagare al acestuia. Locomotiva a fost distrusă de incendiu, iar următoarele trei vagoane de lângă locomotivă sunt goale, fără marfă”, a transmis ISU Caraș-Severin.  Călătorii aflați în două trenuri internaționale au fost transportați cu autocarele pe distanța Iablanița – Caransebeș, din cauza acestui incident.  

„Până la finalizarea intervențiilor desfășurate la fața locului de echipele ISU Caraș-Severin, Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara asigură transbordare auto pe distanța Iablanița – Caransebeș, pentru călătorii aflați în trenurile IR 72-1, care circulă în relația București Nord – Budapesta și IR 73-2, care circulă în relația Budapesta – București Nord”, a transmis CFR SA, conform press alert. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.