Călătorii frauduloși, ținta polițiștilor

0
440

În această dimineață, Poliția Română și totodată polițiștii arădeni, prin Direcția Poliției de  Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.
Totul va dura timp de 4 ore. În aceste patru ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată, incluzând stațiile din Arad.
Scopul este acela de a depista călătorii frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.
La activitate vor fi prezenți și jandarmi, polițiști locali și persoane de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, polițiștii au fost prezenți în cinci stații CFR din municipiu și județ. La finalul celor patru ore, aceștia au legitimat 138 de persoane, fiind controlate 65 de autoturisme. Ei au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 17.310 lei. Pe lângă, au fost reținute opt permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.