UTA Under 17 a încheiat sezonul regulat al Ligii Elitelor U17 cu o victorie clară, 7-0 împotriva celor de la Star Sport Argeș. A fost o victorie obținută ușor, așa cum o arată scorul, oaspeții nereușind să fie pe­riculoși în atac. „Am fost motivați pentru acest joc, am vrut să încheiem cu o victorie, nu ne-am lăsat adversarii să aibă ocazii și astfel nu am luat niciun gol. În schimb, noi ne-am creat foarte multe ocazii de gol și sunt mulțumit. Pe această căldură sunt mulțumit pentru tot, pentru joc, pentru efort, pentru scor, pentru orice”, a declarat antrenorul „roș-albilor”, Sandu Gaica, pentru uta-arad.ro.
Utiștii au început partida cu: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Nistor, după pauză mai intrând pe teren: Duma, Tăședan și Gavrilă.
Nistor (2), Dumitru, Vidican, Hrezdac, Miculescu și Tăședan au fost autorii succesului ce îi duce pe „roș-albi” în „careul de ași” la nivel național. De pe locul 2 în seria de Vest, căci pe primul s-a situat CSU Craiova. Din această postură, „puștii” lui Gaica dau piept cu Viitorul Constanța în acest weekend, la Arad și peste două săptămâni pe Litoral
Dar, până una-alta, miercuri, de la ora 14, UTA primește vizita celor de la Ardealul Cluj, în prima manșă a semifinalelor Cupei României U17. „Noi ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ajunge în semifinale, dar suntem pregătiți pentru meciul cu Ardealul. O să ne fie greu, căci jucăm de ceva timp miercuri-sâmbătă-miercuri-sâmbătă. În afară de Ardealul în Cupă și Craiova în campionat, suntem aceleași echipe angrenate, noi, Viitorul și Vaslui. Dacă vor să facă pasul la un nivel înalt, băieții trebuie să se obișnuiască și cu meciuri tot din trei în trei zile” a mai adăugat antrenorul „roș-albilor” pentru aceeași sursă.

Recomandările redacției