Drumul în Cupa României continuă pentru AC Piroș Security Arad. În optimile de finală, „leoaicele” s-au impus fără probleme în fața divizionarei a treia, ACS Student Sport Alba Iulia, chiar pe bătrâna arenă „Cetate”.
Chiar și fără câteva jucătoare de bază, ca Sârbovan, Olariu, Marcea, Chiș, Vanu, Bozian sau noile achiziții Voinea și Parlak, „roș-albele” au făcut spectacol și doar ratările imense au oprit tabela la un scor dintr-o cifră în dreptul lor. A fost 9-1 pentru arădence, după reușitele semnate: Bălaș 3, Cociuba 3, Hagan 2, Răduc, respectiv Chirilă pentru trupa gazdă.
În mod normal, la un astfel de rezultat, antrenorul Florin Bugar ar fi trebuit să se declare pe deplin mulțumit, dar nu a fost chiar așa. „Sigur, meciul a fost fără istoric, fetele au alergat, s-au implicat în joc și am reușit destule faze bune de fotbal. Dar, pe de altă parte, nu pot accepta momentele de relaxare, în special la finalizare, căci, în mod normal, scorul trebuia să fie mult mai mare, poate chiar dublu. Și golul l-am luat la o fază banală, minge peste apărarea noastră și un lob de la peste 30 de metri peste Abălașei, care e ieșită din poartă. E clar că nu ne putem prezenta așa în meciurile de campionat, mai avem ceva timp de lucru pentru debutul în retur. Trebuie să încadrăm și noile achiziții, sunt aici și ele să crească alături de această echipă. Sperăm să mergem cât mai departe în Cupă, sper să și putem. Multe depind și de tragerea la sorți, însă, oricum, noi trebuie să facem tot ce ține de noi și să creștem în joc în perioada următoare”, a menționat Bugar, care a ținut să felicite și echipa gazdă, urându-i succes în drumul ei spre Liga a II-a.
Abălașei – Nagy, Ancăș, Drăgan, Bot – Ciuclea, Șuveț, Răduc, Cociuba – A. Bălaș, Hagan au intrat pe teren pentru AC Piroș Security, care va debuta în returul Ligii 1 pe 15 martie, la Alexandria.

Recomandările redacției