După Millenium Giarmata o altă echipă din județul Timiș le pune piedică celor de la Național Sebiș. Eșecul de la Ghiroda întrerupe o serie de trei victorii consecutive a trupei de pe malul Crișului Alb, ce cade din nou în afara podiumului, până pe locul 5.
Istoria partidei s-a înscris în prima repriză, când ghirodanii au profitat la maxim de haosul din defensiva „alb-albastră” și au luat avans decisiv prin reușitele semnate Neamțu și Mancaș. Reacția Naționalului a fost palidă și, cu excepția acțiunii cu bara lui Onțel, a venit exclusiv din faze fixe. La final, managerul Sebișul s-a declarat foarte dezamăgit de cele văzute și trăite vineri pe terenul din comuna timișană. „Nu am jucat slab, ci execrabil. Practic nu am existat pe teren, am dominat steril, am jucat fătă vlagă, eu nu pot accepta așa ceva. Poate, ne-am considerat în vacanță de ne-am prezent în halul acesta. Adversarii au jucat cu ambiție și au profitat de gafele noastre. Primul gol l-am luat după un corner al nostru, cu fundașii mei dormind. La fel, și portarul. Altfel, Ghiroda nu aveau cu ce să ne surprindă, dar ne-am surprins noi cu atitudinea asta, de zero barat”, a spus Călin Cojocaru la finalul disputei de la Ghiroda.
Ploile căzute în Vestul țării au afectat gazonul arenei timișene, pe care stătea apa în unele porțiuni. „Nu din cauza stării terenului am pierdut azi, căci și adversarii au jucat în aceleași condiții. Am fost lenți, greoi, fotbalul se joacă în viteză, cu atitudine, nu ca la o plimbare pe stradă. Poate, pentru unii a fost suficient că am câștigat trei meciuri până acum, dar îi anunț că un campionat se joacă până la capăt. Asta e, ne pare extrem de rău că nu le-am oferit susținătorilor noștri o bucurie de Paști, dar vom face tot posibilul să ne revanșăm săptămâna viitoare cu două victorii acasă. Până atunci, le dorim tuturor Sărbători liniștite și îmbelșugate”, a adăugat Cojocaru.

Recomandările redacției