Călugărul Cleopa Jurj pretinde că ştie când va veni sfârşitul lumii

10
1199

cleopaUn călugăr al Mănăstrii Gai sus­ţine că sfârşitul lumii este aproape. Mai mult, părintele Cleopa, cel care a avertizat enoriaşii că nu ar trebui să accepte cardul de sănătate pentru că, citit invers, acesta înseamnă DRAC, vine, de această dată, cu o teorie şi mai înspăimântătoare, care spune că cipurile din noile cărţi de identitate pot duce la pierderea sufletului. În acest context, părintele Cleopa avertizează că o mare nenorocire se va abate asupra omenirii prin 2032.
„În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acuma. Anii merg şi în acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ţi se arată ţie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preţu­rile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. În scriptură scrie că diavolul are 666, copilul lui are 999 şi atunci vine. Socotim: la naş­terea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul şi trei ani va domni pe scaun, va veni judecata şi sfârşitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun şi în 2032 va fi, cam aşa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu ci­pul… cu toate, care se pun în ma­gazine, preţurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului“, susţine Cleopa Jurj, călugăr la Mănăstirea Gai.
Faţa bisericească îşi avertizează enoriaşii că acceptul dat pentru noile cărţi de identitate ar putea să îi coste viaţa şi chiar sufletul, în contextul în care diavolul îşi va proteja acoliţii tocmai prin astfel de semne.
„Să îmi vând eu viaţa mea pentru un buletin? De ce? Ce faci, mă omori? Mă împuşti? Odată ce îmi pui viaţa în pericol, îs gata, executat oriunde. Buletinul este un act de identitate, fac ce trebuie, dar nu cu cip“, mai spune Cleopa Jurj.
Călugărul Cleopa este cunoscut pentru luările sale de poziţie faţă de iniţiativele autorităţilor, care doresc să implementeze documentele cu CIP, dar şi pentru faptul că a comparat băuturile carbogazoase sau tehnologiile ori preţurile rotunjite, din magazine, cu lucrările diavolului.
Duhovnicul de la mănăstirea Gai şi-a sfătuit enoriaşii să nu accepte cardul de sănătate pentru că e „unealta diavolului”. La fel se întâmpla acum şi cu cartea de identitate cu cip.
Enoriaşii au însă păreri împărţite şi susţin că în ideologia credinţei cele drepte, ortodoxe, nimeni nu ştie când va veni sfârşitul lumii, în afară de Dumnezeu. Mai mult, unii credincioşi ortodocşi susţin că se simt uneori într-o adunare neoprotestantă, în care fiecare pastor îşi poate exprima convingerea după bunul plac şi crez.
De asemenea, reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului se poziţionează cu neutralitate faţă de opinia părintelui Cleopa, susţinând în repetate rânduri că părerile călugărului sunt, de foarte multe ori, proprii, dând astfel de înţeles că nu sunt în concordanţă cu principiile ortodoxiei.
Cristian Cotuna
Adrian Cotuna

10 COMENTARII

 1. „Nebunul cu ochii inchisi”…

  Parintelui Jurj Cleopa i-as raspunde cu o afirmatie facuta de Lucian Blaga cu timp in urma : „Adversarul care iti este o obsesie a devenit o parte din tine „, altfel spus , adversarul care iti este o obsesie l-ai integrat !?

  Fiecare dintre noi accesam informatii din viitor dar, depinde , pe ce frecventa ? Cu cat frecventa este mai inalta cu atat nivelul lor de adevar este mai ridicat iar informatiile mai precise. Conexiunile facute de parintele Cleopa sunt realizate pe un fond de bruiaj iar informatia care ii parvine este distorsionata, preponderent falsa. Stie el ceva, dar pana la ADEVAR e cale lunga !
  Am inteles asta la fata locului atat din discutiile avute cu Parintele Jurj Cleopa cat si din incarcatura energetica prezenta in zona manastirii. Cauza ?! Mandria si prejudecata . Efectul ?! Lucifer.

 2. cel pe care il numiti lucifer sau anti hristos e defapt asa numitul miel a lui dumnezeu care e dat in sacrificiu si sarpele il tine posedat pentru mine adevaratul demon e isus dar e un fiu de lumina puternic ce e gelos pe cel dat in sacrificiu si vrea sal consume dar asta va depaseste ..cat despre oameni au fost si vor fi intotdeauna in eruare daca cineva vrea ca sa stiti adevarul va relata mai mult nu va trimitea pin mana altora carti precum biblia ce poate fi interpretata in multe feluri ci va vorbea mai clar asa ca terminatio voi cu raul si binele sarpele lucra pentru cel care voi il numiti dumnezeu e maria neagra sau madona nera ia e satana care biserica e a ei ..omul vine cu o forma de demon in el pe lume deci e atras si legat de greseala imperfectie non adevar din acea cauza el zice binele si alege raul sau perversitatea pentru ca nu e lasat sa fie drept ….iarasi dumnezeu cel pe care voi il numiti asa sau satana sunt o organizatie de extraterestri din dimensiunea spirituala ce au alte planuri pentru om in sensul ca noi aici credem una dar adevarul e altul ce nimeni nul cunoaste si daca cineva lar cunoaste ar fi luat de nebun de ceilalti…eu nu stiu de unde atata curaj la preoti astia dupa cat rau si cat au inselat lumea in istorie inca mai au curajul sa iese sa vb in public..sunt demoni imbracati in ..deghizati de preoti , au omorat si jefuit punand in fata cuvantul lui dumenezeu //asa va manipuleaza si mintea tot cu dumnezeu in fata ..iar lumea continua sa fie proasta si sa creada ca daca merge in genunchi pe langa biserica i se vor ierta pacatele exista o legatura dintre lumea spirituala ce e paralele cu manipulatia minti umane aici …dar inca o data omul e redus sa faca o arma dar sa gandesca la treburi spirituale e varza din cauza ca trebuie sa faca destinul ce e pus peste el..e redus ca un adormit condus de instincte animale si criminale dar asta no vede vede doar ce le zice demoni astia de popi..trezitiva din prostia in care vau bagat cei din dimensiunea spirituala ei nu va iubesc nu va protejeaza nu va vor binele ei au scopuri precize si intervin doar cand un personaj puternic nu face ce e scris in destin dar si asta va depaseste

 3. din cate stiu eu cel numit dumnezeu a lasat pe adam si eva liberi iar si cand au fost pedepsiti si adusi pe pamant daca e asa ..in fine…tot liberi ia lasat nu lea zis sa fiti musulmani sau evrei sau ortodoxi nu inteleg cum ati prins viata ca raia sunteti si convinsi ca faceti un bine manipulati mintea omului il faceti sa se considere pacatos dator sal puteti manipula cum vreti voi bagati greseala lui in fata si cuvantului lui dumnezeu pedepsele lui si spuneti ca e iubitor dumnezeu asa omul se simte in greseala si urmareste mintile voastre e usor jocul vostru..raul ce e pus in om e o forma de inteligenta superioara lasata omului si ca orce lucru pus in ceva e pus sal controleze nu va pune nimeni raul in tine ca tu sal controlezi prima sau dupa te duce si te tine cum tia fost scris vedeti voi suntem intrun cacat mare permitetimi creat de zei adica de cei din dimesiunea spirituala suntem ca intro oala mare inghesuiti posedati de o forma de demon fiecare in mod divers asa fiecare gresim si judecam pe alti dar pe noi nu ne vedem asta a fost scopul sa tina omul separat daca ar fi unit nui convine …separat poate fi manipulat de cei din lumea spirituala pin voi pin ideile vooastre impulsurile voastre crezurile voastre voi toti chiar si eu suntem marionete ce implinim ceva ce nu ne apartine dar pacat ca omul nu vede nu vrea sa deschida ochi sa invete de ce greseste fara voia lui de ce nu e cum vrea el daca el a facut actiunea si sunt multe de spus dar stiu ca e inutil omul e tinut prost si asa va fi raul din el il tine cum ia fost scris repet si vam salutat

 4. dragi mei destinul e in mainile noastre ,noi il schimbam prin vointa si incredere.DUMNEZEU nu te obliga sa crezi ,el doar zice depinde de tine daca vrei.EL ne cheama ,,noi alegem!! (ORCE FAPTA SI RASPLATA)

 5. Iubiti credinciosi
  Intelept ar fi sa ne plecam genunchii la rugaciune , multa rugaciune. Orice om sanatos la minte poate observa ca semnele vremurilor ne dau de gandit. Toti vorbesc despre pace, dar pace nu este. Intreg pamantul e ca un vulcan, gata sa erupa!! Pacatele dezastruoase ale omenirii este cert ca au depasit „Sodoma si Gomora”. Dumnezeu i-ar fi salvat daca gasea 5 suflete curate , acolo, dar nu erau.Foc din cer a cazut pe ei si i-a mistuit pe toti! Doamne , ai mila de noi!
  Dumnezeu sa ne lumineze mintile , ca sa-L slavim in veci! AMIN !
  In spirit crestinesc ar fi frumos sa ne adresam oamenilor, daca facem comentarii pe orice site.
  Doamne milueste-ma!

 6. Aceasta mentalitate este foarte asemanatoare acelor persoane din vechime care au condus inchizitia,mai mari biserici combateau si inlaturau orice idee sau invataura care era contrara cu interesele si ideile lor,si asemanatoare cu actuala mentalitatea fanaticilor religiosi care se ascund in spatele religiei(crestine,islamice sau oricarei alte religii) pentru a manipula oameni creduli pentru as atinge scopurile personale.religia in mana unor astfel de oameni poarte fi foarte periculoasa,o arma de distrugere in masa.gandirea acestei persoane nu e o gandire de preot,un preot doar ne ghideaza sa mergem pe drumul cel bun,sa devenim oameni mai buni,sa ne indrume spre rugaciune,ca doar prin rugaciune,cainta si smerenie putem ajunge in Imparatia lui Dumnezeu,sa vorbeasca despre invataurile din Sfanta Biblie,nu sa ne expuna o fantasmagorie.

 7. Este de-a dreptul condamnabil ca autorii articolului si ziarul „Glasul Aradului” fac publicitate halucinatiilor unui calugar dement ! In goana dupa subiecte si cu lacune in inspiratie si imaginatie, autorii CRISTIAN COTUNA si ADRIAN COTUNA promoveaza escrocheria. Nu vad nici o deosebire intre calugarul escroc si o alta categorie de escroci, aceia care promoveaza metoda de talharie „Accidentul” ! Mai grav, calugarul escroc actioneaza pe termen lung asupra gandirii si conceptiilor oamenilor !
  Nu este suficient ca acest escroc isi sustine aberatiile intr-o manastire, la Manastirea Gai, si ca intre credinciosii care vin in lacsul de cult exista si credinciosi saraci cu duhul si cu o pregatire discutabila care pot fi influentati de afirmatiile acestui imbecil imbracat in haina calugareasca ?
  Pe de alta parte, condamnabila este si atitudinea de „neutralitate” a Episcopiei Aradului. Indirect, „neutralitatea” este un indemn de acceptare si crezare a vorbelor unui nebun, pretins calugar !

 8. FIECARE E LIBER SA-SI ALEAGA VIATA, DE SFATURILE CUI ASCULTA. IMPORTANT E CA LA SFARSIT, PESTE MAXIM 100 DE ANI, SA NU REGRETE. 100 % VOM CUNOASTE ADEVARUL. SPER CA CEI CARE INCA NU S-AU DESTEPTAT SA O FACA IN ULTIMUL CEAS. IAR DACA PE DOMNUL IISUS HRISTOS L-AU CONDAMNAT ACUM 2000 DE ANI, DE CE NU AR FI CONDAMNATI SI OAMENII LUI DUMNEZEU IN CONTINUARE ??? VAI VOUA!!! CRED CA PARINTELE SE BUCURA CA SE POATE ALATURA IN ACEST FEL VIETII DOMNULUI NOSTRU, POATE DE MOMENT, CA OM, SE ENERVEAZA SI IL DOARE, DAR NU AR TREBUI. DUMNEZEU LE VEDE PE TOATE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.