Calup gigantic de proiecte pentru ședința CLM

0
550

Consilierii Locali Municipali sunt convocați joi, 13 decembrie 2018, pentru o ultimă ședință pentru acest an. Cu toate că poate ne așteptam la un număr puțin mai mare de articole decât de obicei, având în vedere că este ultima ședință a anului, ceea ce am primit ne-a șocat la prima vedere.
Nu mai puțin de 229 de articole se regăsesc pe ordinea de zi a ședinței publice extraordinare, adjectiv mai mult decât pertinent în acest caz, a Consiliului Local Municipal. Ei și dacă la o primă privire ni se pare că nu vom mai ieși din sala de ședință cu zilele, în realitate nu este așa.
Doar 21 proiecte sunt proiecte individuale, restul de 208 se pot reduce la un singur subiect – supraimpozitarea clădirilor neîngrijite. Deci, 208 de clădiri din Arad vor primi în scurt timp înștiințare cum că impozitul imobilului lor va crește cu până la 500% în anul ce vine.
Topul rușinii
De departe cea mai dărăpănată stradă din Arad este strada Mihai Eminescu cu nu mai puțin de 15 clădiri afectate de trecerea timpului, câștigându-și astfel medalia de aur.
Strada Preparandiei se situează pe un bine meritat loc doi, cu 12 clădiri, iar stra­da Grigore Alexandrescu ia o bine meritată medalie de argint cu 8 clădiri, la egalitate cu Bdul Decebal care își înregistrează tot opt puncte/clădiri.
Și strada Dornei are șase clădiri, iar strada Mețianu, centrul nostru vechi, este vechi și la propriu și la figurat cu cinci clădiri. Bineînțeles, acestea nu sunt toate, dar vă pot da o idee cât de cât de ansamblu pe unde să vă duceți prietenii care vin în vizită în Arad, dar mai ales pe unde să evitați să mergeți.
Noi vom merge la ședință, ne vom echi­pa cu mâncare, apă și toate cele, pentru că va fi o zi lungă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.