calvincamDupă ce săptămâna trecută a renunțat la burlăcie, Ali Calvin Tolmbaye a mai trăit un moment important în viața sa. De data aceasta, din punct de vedere profesional. Un impresar i-a aflat originile, iar pe adresa arădeanului a venit o convocare la Naționala Republicii Centroafricane, care se luptă în aceste zile pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia.
Chiar astăzi, în cadrul Grupei A a preliminariilor de pe „continentul negru”, formația pregătită de Erie Loungoumdj- Herve a găzduit selecționata Africii de Sud. Din motive legate de infrastructură, confruntarea s-a disputat în Camerun, la Yaounde, iar câștig de cauză au avut vi­zitatorii cu scorul de 3-0. Calvin a fost doar rezervă și nu a fost utilizat niciun minut, dar are șansa să debuteze peste o săptămână, când Naționala Republicii Centroafricane se deplasează în Botswana, pentru derby-ul suferinței în Grupa A.
Calvin (27 de ani) și-a încheiat socotelile cu UTA în această iarnă și a optat pentru Elore Bekescsaba, din divizia secundă maghiară.

Recomandările redacției