Divizionarele terțe arădene sunt în febra achizițiilor estivale. Crișul Chișineu-Criș pare a se mișca cel mai repede și într-o săptămână a defintivat lista despărților, dar a și oficializat prima achiziție.
Numărul „divorțurilor” la formația de pe Crișul Alb a ajuns la 8, după ce și mijlocașul ofensiv, Bogdan Bozian și-a luat actele. Nici Mucha, Lezeu, Lazăr, Matei, Ianc, Gâlcă și Maghici nu vor mai lucra cu Adi Abrudean, Remus Lung și Ovidiu Pașcalău, care – în schimb – au aflat numele noului fundaș central.
Ali Calvin Tolmbaye (33 de ani) s-a despărțit de Șoimii Lipova și a semnat deja cu Crișul. „Tot Lipovei i-am făcut o ofertă și pentru atacantul Andrei Vasinc, așteptăm un răspuns până luni. Sper să-l mai convingem și pe Codrea, de la Avrig, un alt atacant dorit de antrenorul Abrudean. Dacă reușim ambele transferuri, mai căutăm un fundaș de bandă și unul-doi mijlocași centrali”, ne-a mărturisit Daniel Cherecheși, managerul Crișului.
Altfel, Suslak și Clej și-au prelungit înțelegerile cu teamul lui „Știli”, în timp ce portarul Andrei Dagău s-a operat, ieri, de menisc, la Timișoara.

Recomandările redacției