Calvin duce la 5 numărul „divorțurilor” la Crișul, Jichici – primul transfer al iernii pentru „Știli”

0
263

Medaliată cu bronz la finalul turului de campionat în seria a IV-a a Ligii a III-a, Crișul Chișineu-Criș s-a reorganizat ca și club în această iarnă, iar jucătorii și stafful tehnic au semnat noi contracte. Totul s-a întâmplat ieri, când gruparea de pe Crișul Alb a oficializat și primul transfer al iernii. Este vorba despre Petrișor Jichici, care revine Crișul după trei sezoane, timp în care a mai evoluat pentru Șoimii Lipova și ACS Ghiroda. Mijlocașul central de 25 de ani vine să completeze un compartiment de unde dispar trei fotbaliști în această pauză competițională: Mărmăneanu, Cocian și Mateucă.
Celelalte două „divorțuri” vizează fotbaliști din linia de fund, respectiv pe Răzvan Blănaru și Calvin Ali Tolmbaye. Acesta din urmă dorește să urmeze o altă carieră profesională și, probabil, va agăța ghetele în cui.
„Exceptând cei cinci jucători, restul au semnat înțelegeri noi. La această oră, singura noutate certă este Jichici, dar avem înțelegeri verbale și cu alți trei jucători cu experiență, câte unul pentru fiecare compartiment. Eu zic că vom avea un lot ce ne va putea permite să ne atingem obiectivul, adică cea mai bună clasare din istoria clubului din Chișineu Criș. Precedenta a fost obținută în sezonul 1985-1986, un loc 5 în Liga a III-a”, a precizat Daniel Cherecheși, managerul grupării „alb-albastre”.
Așadar, la această oră, la dispoziția antrenorului Adrian Abrudean se află: Zamfir, Pașcalău – portari, Ciornei, Onuțan, Pavel, Sabău, Ember, Jichici, Clej, Piț, Suslak, Roșu, Modan, Codrea și Lung, acesta din urmă având și rol de antrenor secund. Și tot ca o noutate, chișeuanii vor îmbrăca un echipament nou-nouț, marca Saller, în culorile „roș-galbene” ale lui AS Roma.
Crișul se va reuni pe 20 ianuarie, dar între 8 și 18 ianuarie, fotbaliștii au de res­pectat un program de reacomodare cu efortul. Primul meci amical e programat pe 29 ianuarie cu juniorii mari ai UTA-ei, după care echipa intră într-un cantonament pe plan local până pe 8 februarie. Pe 31 ianuarie, Crișul va fi oaspetele UTA-ei într-un test programat pe „Motorul”, restul adversarilor din amicalele iernii fiind: Ripensia (12 februarie), Sânnicolau Mare (15 februarie), Becicherecu Mic (22 februarie), Frontiera Curtici (29 februarie), pentru ca în prima etapă a returului, pe 7 martie, Pecica să viziteze arena „Aurel Ardelean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.