Camera de Comerţ centralizează toate problemele cu care se confruntă agenţii economici

0
229

cameraCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a pornit o campanie de centralizare a problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri din județ, în urma numeroaselor solicitări venite din partea agenților economici.
„Camera de Comerț va interveni activ pentru a găsi propuneri în vederea soluționării diferitelor probleme cu care se confruntă zilnic agenții economici. La finalul campaniei, vom căuta colaborarea cu parlamentarii arădeni pentru a înainta solicitările agenților economici din Arad în fața celor care au în competență rezolvarea lor. Vom lua o poziție fermă și privim cu deosebit interes această campanie, ca o răsplată a încrederii pe care agenții economici o manifestă, tot mai des, instituției noastre”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.
Tot în acest context, CCIA Arad intenționează să își extindă paleta de servicii, pentru a satisface, într-o măsură cât mai completă, nevoile mediului de afaceri.
„CCIA Arad reprezintă și susține mediul de afaceri din tot județul Arad. Chiar dacă, în trecut, activitatea Camerei a avut tendința de a se restrânge numai la nivel municipal, în perioada următoare vom iniția un proiect cu un impact deosebit asupra agenților economici din județ, dar și asupra unităților administrative teritoriale. Suntem în pregătirea proiectului și vă asigurăm că, de îndată ce vor fi puse la punct ultimele detalii, vom face publice aceste informații”, a mai adăugat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.