Camera de Comerţ organizează misiunea economică la Târgul de Vânătoare și Pescuit de la Budapesta

0
491

CCIA

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează în data de 12 februarie 2015 misiunea economică la cel mai mare Târg de Vânătoare și Pescuit – FeHoVa din Budapesta (Ungaria).

Evenimentul FeHoVa (12 – 15 februarie 2015) este o expoziţie de vânătoare şi pescuit care se desfăşoară în fiecare început de primăvară în capitala Ungariei, la  Budapesta. Complexul Hungexpo adună, an de an, cele mai importante firme ce produc articole de pescuit şi vânătoare, cele mai importante magazine de profil din Ungaria, cât și parte gastronomică impresionantă.

În acest an, organizatorii oferă noutăți pentru vizitatorii de specialitate și nu numai: Trofee – ”Lumea păsărilor răpitoare” – trofeele vânătorilor din Ungaria; Expoziția Nadler – cele mai frumoase trofee al sezonului de vânătoare 2013 – 2014; Prezentări Kittenberger: trofee și relicve al vânătorului renumit în Africa;  Conferință internațională de specialitate „Conventional and innovative rifle ammunition for hunting – Facts, assessments, decision-making aids”; ”Între trofee și porțelanuri” – expoziție de porțelan de Herend; Prezentări din gastronomia cu specific vânătoresc; Acvariu uriaș, special construit pentru vizitatorii târgului.

Taxa de participare este de160 RON/persoană. Prețul include transport cu autocarul, biletul de intrare la eveniment și intrare la Conferința internațională de specialitate „Conventional and innovative rifle ammunition for hunting – Facts, assessments, decision-making aids”.

Termenul de confirmare este 09.02.2015. Persoana de contact: Andrea Kranowszky Nagy, telefon: +40.730.188 297, email: [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.