Camera de Comerţ organizează a XX-a ediţie a târgului de construcţii

0
235

cciaCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează în perioada 20 – 23 martie 2014, la Complexul EXPO Arad, cel mai mare Centru Expozițional din Vestul țării, a XX-a ediție a târgului internațional de construcții și instalații – Confort Construct & Instal.

Peste 80 de firme din România şi Ungaria vor expune, pe o suprafaţă de 4.000 mp spaţiu interior şi exterior,  tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.

Pentru ediția jubiliară din 2014, organizatorii au pregătit în premieră pentru Confort Construct & Instal– brokeraje internaţionale în cadrul cărora se vor organiza întâlniri bilaterale între firmele românești și firmele străine participante la expoziție și la evenimentul de brokeraj. Întâlnirile de afaceri se vor desfăşura într-un cadru organizat în care reprezentanții companiilor vor beneficia de asistență specializată din partea organizatorilor în alegerea partenerilor de discuție precum și de servicii de interpretariat gratuite.

„Devenit deja un eveniment cu tradiție pentru branșa construcțiilor și instalațiilor din România și nu numai, Confort Construct & Instal s-a consacrat, de-a lungul celor 20 de ani de desfășurare, ca un eveniment de mare notorietate pentru serviciile de profil din domeniu. Confort Construct & Instal a devenit şi un important eveniment de afaceri. Instituţia Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, prin platforma EXPO ARAD, dă şansa expozanților de a-și promova produsele și serviciile în cadrul evenimentului, de a-și găsi potențiali clienți și parteneri de afaceri, precum și de a participa la conferinţe de specialitate și la întâlnirile de afaceri organizate în perioada evenimentului”, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, Gheorghe Seculici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.