Camera de Comerţ premiază şi în acest an firmele performante

0
167

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad premiază și în acest an excelența în afaceri. Topul firmelor, aflat anul acesta la a XXIV-a ediție, va avea loc în 19 octombrie la complexul Expo Arad.
Cei mai buni dintre cei mai buni, performerii economiei arădene, oamenii de afaceri care țin ridicat stindardul calității și al performanței, vor fi recompensați într-o adevărată gală a mediului de afa­ceri arădean.
„Topul Firmelor este un eveniment simbol al mediului de afaceri arădean. Anul acesta Camera de Comerț propune un program cu totul inedit participanților la eveniment. Pentru celebrarea performanței în bu­siness-ul arădean este nevoie de o ambianță cu totul deo­sebită, iar anul acesta ne dorim să dezvoltăm conceptul de gală a campionilor business-ului arădean”, declară pre­ședintele CCIA Arad, arh. Gheor­ghe Seculici.
Anul acesta, au intrat în competiția menită să-i evidențieze pe cei mai buni dintre cei mai buni, un număr total de 2.215 firme care au fost incluse în top, pe domenii de activitate. Ierarhizarea are la bază rezultatele financiare ale anului 2016 și se va face conform clasamentului furnizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în baza unui regulament aplicat unitar, la nivel național.
Topurile județene de firme sunt structurate pe şapte domenii de activitate:
1.Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech;
2.Industrie;
3.Agricultură, Silvicultură, Pescuit;
4.Construcții;
5.Servicii;
6.Comerț;
7.Turism.
Societățile care doresc să participe la eveniment sau sunt interesate de metodologie și indicatorii utilizați, pot accesa site-ul CCIA Arad la secțiunea Evenimente:
(A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.