S-au servit de pe rafturi cu bunuri pe care nu aveau de gând să le plătească dar au avut ghinion. Vorbim despre două femei, mamă şi fiică ce au fost prinse la furat de către agenţii de pază ai unui complex comercial. Acestea au fost luate la întrebări chiar la ieşirea din magazin iar asupra lor au fost găsite o serie de bunuri.
„Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat cu privire la un caz de furt săvârşit de două persoane într-un complex comercial situat pe strada Banu Mărăcine din municipiul Arad. La faţa locului, jandarmii au procedat la identificarea persoanelor implicate iar după verificări, a rezultat că acestea sunt mamă şi fiică, cu vârsta de 44, respectiv 13 ani, domiciliate în judeţul Sălaj. Ele au fost observate, prin intermediul camerelor de supraveghere, în timp ce sustrăgeau de pe rafturi produse cosmetice şi DVD-uri cu muzică, pe care apoi le-au ascuns în îmbrăcăminte”, a precizat maior Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al IJJ Arad.
Cele două au crezut pentru câteva clipe că vor scăpa chiar basma curată şi asta după ce au trecut de casele de marcat fără a plăti, însă au fost oprite la ieşirea din magazin. Prejudiciul, în valoare de 303 lei, a fost recuperat integral.
Jandarmii le-au întocmit în acest caz actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției