Căminul Cultural din Păuliș, modernizat prin fonduri europene

0
355

1 2Continuând seria de lucrări de modernizare a comunei Păuliș, în curând se va da startul unei alte serii de lucrări prin care se va realiza modernizarea unor alte obiective de interes comun.
În această idee, primarul comunei Păuliș, Petru Nicoară ne preciza recent că „în urmă cu trei luni s-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul intitulat Reabilitarea Căminului Cul­tu­ral din Păuliș, realizat prin grupul de Acțiune Locală (GAL) Miniș-Șiria-Măderat. S-a primit și avi­zul favorabil în urma încre­dințării lucrării respective constructorului. Urmează ca în scurt timp să se dea semnalul de începere a lucrărilor de construc­ție“.
Importanța obiectivului derivă din sectoare esențiale pe care le găzduiește.
„În acest centru cultural de la Păuliș vor fi amplasate următoarele obiective culturale: Căminul Cultural – cu sala de lectură și Biblionet, Muzeul Deta­șamentului Păuliș, Clubul Tine- ­­­retului, Muzeul Etnografic și Clubul Pensionarilor.
Acest obiectiv de investiţii va fi deosebit de important pentru promovarea turismului in zona Podgoriei Aradului, Păulişul fiind o poartă de intrare în zona podgoriei“ – a adăugat primul edil din Păuliș.
Ar mai fi de precizat că proiectul este cuprins în Programul Național de Dezvoltare Rurală 2007-2013 fiind realizat cu fonduri de la Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.